Hairpro’s

Over ons

Met professioneel advies

jouw eigen kapsel.

Mijn salon straalt rust en ontspanning uit, zodat jij je meteen op je gemak voelt. Onder het genot van een heerlijke kop verse thee of espresso, bespreken we welk model of welke kleur het beste bij jou past. Ik werk momenteel nog alleen in de salon. Je wordt dus gegarandeerd door mij alleen geknipt en gekleurd.

Dit heeft zo z’n voordelen. Zo word je nooit door meerdere mensen behandeld tijdens je afspraak, zijn er zelden wachttijden en is het altijd lekker rustig. Ook kan ik zo kwaliteit garanderen, en weet je zeker dat jij de aandacht krijgt die je verdient!

Op je gemak

aandacht voor jou.

Een goed kapsel dat bij je past, ontstaat pas als je jouw uiterlijk combineert met jouw innerlijk. Jouw kapsel vertelt wie jij bent, waarbij je uitstraling, je persoonlijkheid en je zelfvertrouwen van invloed zijn op hoe jij je voelt en eruit wilt zien. Echte schoonheid komt van binnenuit.
Een professioneel eerlijk advies en een helemaal op jou afgestemd kapsel kun ook jij krijgen!

Wat krijg je voor je afspraak met mij? Ik neem voor jou altijd ruim de tijd, zodat ik voldoende aandacht kan schenken aan een eerlijk en uitgebreid advies en aan het knippen, kleuren en krullen.

Vooraf spreken we samen af wat jij wilt en wat er mogelijk is, maar misschien nog belangrijker wat je niet wilt. Daarna word je door mij goed geknipt met de grootste zorg, behandeld met uitstekende producten en met voldoende tijd om niet te hoeven haasten.

Ik ben pas tevreden als jij lachend de deur uit gaat!

Wil je ook fantastisch haar krijgen en je weer geweldig voelen? Bel me dan snel voor een afspraak of klik hier om een online reservering alvast te maken.

Tot gauw!
Groet,

 

Roland

Volg ons

@Hairpros

Modellen gezocht

WIL JE GRATIS GEKNIPT OF GEKLEURD WORDEN?
WORD DAN MIJN SOCIAL MEDIA MODEL.